GOSSIP

Η Khloe Kardashian θα αποκτήσει και δεύτερο παιδί με τον πρώην της

Σοκ προκάλεσε στους φαν της οικογένειας Kardashian η αποκάλυψη πως η Khloe Kardashian περιμένει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας και μάλιστα πατέρας και αυτού του παιδιού της θα είναι ο μπασκετμπολίστας και πρώην σύντροφός της Tristan Thompson!

Συγκεκριμένα το TMZ αποκάλυψε πως η Khloe και ο Tristan εντός των ημερών (αν δεν έχει ήδη γεννηθεί) θα αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας και δεύτερο παιδί, καθώς είχαν κινήσει αυτή τη διαδικασία πριν το χωρισμό τους.


Η Khloe και ο Tristan έχουν ήδη αποκτήσει την 4χρονη κόρη τους True, αλλά το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς ο Tristan επανειλημμένα απάτησε την Khloe.


Μάλιστα την είχε απατήσει όταν αυτή ήταν έγκυος στην True, μετά το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, αλλά οι δυο τους χώρισαν οριστικά όταν αποκαλύφθηκε πως ο Tristan είχε απατήσει την Khloe και με την κολλητή φίλη της αδελφής της Kylie.

 


Μέσω παρένθετης μητέρας, έχει αποκτήσει τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της και η Kim Kardashian και η ίδια η Khloe είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν πως είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και πως όπως και η Kim σκέφτονταν το σενάριο παρένθετης μητέρας.


Οι φαν της Khloe πάντως δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με αυτά τα νέα και την εκλιπαρούν να διαψεύσει την είδηση (κάτι που δεν έχει κάνει) και να μην κάνει δεύτερο παιδί με τον άπιστο Tristan.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!