GOSSIP

Οι Σχίζας και Παναγιώταρου θα ήθελαν να παρουσιάζουν μαζί εκπομπή στην tv

Μια νέα κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν οι Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και σε αυτή ο νικητής του φετινού Survivor και η σύντροφός του, αποκάλυψαν πως μέσα στα επαγγελματικά πλάνα τους θα ήθελαν να είναι και η παρουσίαση μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Τα συναισθήματα για το ζευγάρι έντονα, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δηλώνει στην  εκπομπή της Χρηστίδου, που χθες έκανε φινάλες, πως ένιωσε αμήχανα που τον είδε, επειδή ο Στάθης Σχίζας έλειπε για πολλούς μήνες στο Survivor.

Ο νικητής του φετινού Survivor δήλωσε πως στα μάτια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου βλέπει την μητέρα των παιδιών του. Εκείνος δήλωσε πως δεν είναι ακόμα προετοιμασμένος για την αναγνωρισμότητα που του χάρισε το παιχνίδι, ενώ η αγαπημένη του είπε χιουμοριστικά πως παίρνει… την εκδίκησή του.

Μέρος του επάθλου θα το διαθέσει για καλό σκοπό, ενώ το υπόλοιπο θα το «ρίξει» στις επιχειρήσεις του.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με το ζευγάρι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν.

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως εκείνο που του έλειψε περισσότερο όσο βρισκόταν στο Survivor ήταν τα μπέργκερ και μάλιστα ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις γύρισε από το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!