GOSSIP

Δείτε τί είπε η Μαρία Αντωνά για το viral πλάνο της με το... δολοφονικό βλέμμα

O τελικός του φετινού Survivor, ανέδειξε ως μεγάλο νικητή τον Στάθη Σχίζα, αλλά όλοι σήμερα μιλούν για την αντίδραση που είχε η αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, όταν άκουσε πως ο σύντροφός της έχασε το τρόπαιο.

Η κάμερα του Survivor, κατέγραψε την Μαρία να έχει ένα... δολοφονικό βλέμμα που έχει γίνει viral.


Η ίδια πάντως σήμερα επέστρεψε κεφάτη στην εργασία της και εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαγγίρα, με μια κούπα στο χέρι και σχολίασε και το επίμαχο πλάνο με το βλέμμα της στο χθεσινό τελικό του Survivor.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο».

Όσον αφορά την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

Η Μαρία Αντωνά είπε επίσης: «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!