GOSSIP

Δείτε τι λέει η συνήγορος του Έλληνα τράπερ Saint

Ο 27χρονος Πέτρος Δήμου, ο οποίος στις αρχές Ιουνίου συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας σε απόμακρο σημείο στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, είναι ο γνωστός ως ο τράπερ «Saint».

Τα στοιχεία του δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και ο ίδιος κλήθηκε σε απολογία.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο γνωστός τράπερ φέρεται να παραδέχθηκε, ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη, και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

Εις βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 27χρονος τράπερ κρίθηκε προφυλακριστέος.

Η συνήγορος του γνωστού τράπερ Ανθούλα Ανάσογλου μίλησε σήμερα στο «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση.

«Καλούμαι να υπερασπιστώ τον λόγο του εντολέα μου, ωστόσο δεν κλείνουμε τα μάτια στο αυτονόητο, ότι το «όχι είναι όχι». Παίζει ρόλο η κατηγορία κάθε φορά, η στοιχειοθέτησή της και ο τρόπος της δίκαιης δίκης του κατηγορούμενου. Ο τράπερ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι βιαστής, με την έννοια του ότι δεν ασκήθηκε βία, δεν υπήρξε απειλή, δεν τρομοκρατήθηκε κανείς, απλώς προέβη σε μία πράξη που είναι ξεκάθαρο χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας κι γι’ αυτόν τον λόγο ασκήθηκε η δίωξη, αλλά προφυλακίστηκε», ανέφερε αρχικά.

«Επειδή το αδίκημα του βιασμού είναι πολύ σοβαρό αδίκημα, καλούμαι να αποδείξω ότι αυτό το παλικάρι έδρασε χωρίς δεύτερη σκέψη, κακώς φυσικά, γι’ αυτό και ζήτησε και συγγνώμη, πρόκειται για μία παρόρμηση λαμβάνοντας υπόψιν το νεαρό της ηλικίας του», πρόσθεσε.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα, γνωρίζω την οικογένεια αυτού του παιδιού, το θεωρώ βαρύ το γεγονός ότι δόθηκαν τα στοιχεία του, ίσως έγινε επειδή πρόκειται για ανήλικη», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!