GOSSIP

Η Παναγιώταρου μίλησε για τα όσα "δύσκολα" έχει ζήσει ο σύντροφός της

O Στάθης Σχίζας, στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης, μίλησε για τα πολλά προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε πολύ νεαρή ηλικία και σήμερα η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σχολίασε τα όσα είπε.

Το μοντέλο, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Love It και όταν κλήθηκε να πει πως ένιωσε όταν είδε το χθεσινό επεισόδιο όπου όλοι οι παίκτες μίλησαν για τις προσωπικές ιστορίες τους, η Αλεξάνδρα είπε πως «ο  Στάθης έχει περάσει πολλά στη ζωή του και έχει ωριμάσει πρόωρα ».


Επίσης τόνισε πως είναι προς τιμή του πως ο ίδιος επέλεξε να μην μιλάει για αυτά τα προβλήματα στο Survivor, αλλά το έκανε μόνο τώρα.


Αναφέρθηκε και στις προσωπικές ιστορίες των άλλων παικτών και είπε πως ο Στάθης όντως της έχει πει πως σκέφτεται να κάνει μια δωρεά για φιλανθρωπικό σκοπό μετά το Survivor.

Φυσικά η Αλεξάνδρα είπε πως σχεδιάζει να πάνε διακοπές μαζί και είπε πως στον Στάθη αρέσουν τα πιο... ήρεμα μέρη και πως προτιμά για παράδειγμα το Άστρος Κυνουρίας, από όπου κατάγεται η Αλεξάνδρα, παρά τα πιο... κοσμοπολίτικα μέρη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!