GOSSIP

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά ακούγοντας τα όσα είπε χθες ο Άρης

Ράγισαν καρδιές όταν στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης, οι πέντε παίκτες μίλησαν για την πορεία της προσωπικής ζωής τους.

Ακούστηκαν άγνωστες και άκρως συγκινητικές ιστορίες, όπως το bullying που δέχτηκε η Ασημίνα για τα κιλά της, το Γολγοθά που βίωνε για χρόνια ο Στάθης και το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, αυτό το διάστημα, ενώ ο Άρης αναφέρθηκε στο πόσο φτωχικά μεγάλωσε στη Θήβα, αλλά και στο τι συνέβη σε δύο από τα αδέλφια του και στις τραγωδίες που χτύπησαν την οικογένειά του.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δύο από τα αδέρφια του μπλέχτηκαν στον κόσμο των ναρκωτικών, ενώ μίλησε και για τον θάνατο του ενός αδερφού του και του πατέρα του μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

Η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, βλέποντας αυτή την εξομολόγηση, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Open.

«Το όνειρό μου είναι να κάνω χαρούμενο αυτό το κορίτσι που με έχει στηρίξει αφάνταστα, να κάνουμε μια όμορφη οικογένεια. Να μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου τα πάντα και να βοηθήσω τα παιδιά μου να έχουν τις σπουδές τους και όλα αυτά τα εφόδια για να προχωρήσουν τη ζωή τους», είπε επίσης ο Άρης Σοϊλέδης για τη Μαρία Αντωνά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!