GOSSIP

Η Βρισηίδα μίλησε για το πως ο Μαρτίκας τη βοήθησε να ξεπεράσει το χωρισμό της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και μίλησε εκτενώς για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα και το ειδύλιο που γεννήθηκε όσο ήταν στο Survivor.

Έχεις πει ότι ο λόγος που πήγες στο «Survivor» ήταν για να ξεπεράσεις το χωρισμό σου. Τα κατάφερες;
Ήταν αρκετοί οι λόγοι. Ένας από αυτούς ήταν για να μάθει ο κόσμος την προσωπικότητά μου, να καταλάβει τι άνθρωπος είμαι, πώς συμπεριφέρομαι και τις αντοχές μου, καθώς δεν είμαι μόνο η Βρισηίδα που βλέπει στο instagram. Ο δεύτερος λόγος που ήθελα να πάω στο παιχνίδι ήταν για να ζήσω αυτήν τη μοναδική εμπειρία και ο τρίτος για να ξεπεράσω το χωρισμό μου, που με είχε ρίξει ψυχολογικά. Εκείνος ο άνθρωπος έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό που είμαι σήμερα, στη Βρισηίδα που βλέπετε και έχετε γνωρίσει, και γι’ αυτό θα τον αγαπώ για πάντα. Η ζωή προχωρά, κι εγώ δίνω ευκαιρίες για ένα νέο μέλλον.

Ο Σπύρος Μαρτίκας βοήθησε σε αυτό;
Ναι, ο Σπύρος είναι μια ευκαιρία για ένα νέο μέλλον. Με βοήθησε να δω τη Βρισηίδα με έναν άλλο άντρα.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δεις τον Σπύρο Μαρτίκα με άλλο μάτι καθώς η σχέση σας εξελίχθηκε σε φλερτ αρκετό καιρό μετά την έναρξη του «Survivor»;
Όταν τον πρωτοείδα, σκέφτηκα ότι ήταν ο πιο ωραίος από τους Μαχητές. Στη συνέχεια, επειδή ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου, δεν έδωσα σημασία. Όταν όμως έγινε η μείξη των ομάδων, τότε άρχισα να γνωρίζω τον Σπύρο καλύτερα και να παρατηρώ πόσο προστατευτικός ήταν με όλη την ομάδα αλλά και με μένα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Λίγο πριν αποχωρήσεις, μιλήσατε με τον Σπύρο και φάνηκε ότι ήρθατε ξανά κοντά. Σε ποια φάση είναι η σχέση σας; Τώρα που επέστρεψε, θα είστε ζευγάρι; Γιατί αρκετοί είπαν ότι όλο αυτό είναι στημένο.
Επειδή ήμαστε και οι δύο υποψήφιοι, θελήσαμε να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση είχε προκύψει πριν από το συμβούλιο, αφού υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ένας από τους δύο να αποχωρήσει, όπως κι έγινε. Η σχέση μας θα δοκιμαστεί στην καθημερινότητά μας και μακριά από το «Survivor»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!