GOSSIP

Ο Light λέει πως είχε προειδοποιήσει πως θα γίνονταν καβγάς στα MAD VMAs

Το άγριο ξύλο και οι σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν χθες στα MAD VMAs, ξεκίνησαν από τους τράπερ Snik και Light και τους συνεργάτες τους και μπορεί οι δυο τους να απολογήθηκαν αρχικά, αλλά είδαμε πως και μετά το συμβάν, ο Snik συνέχισε να... κράζει τον Light μέσω social media, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα, ενώ ο  Light ισχυρίζεται πως δεν ξεκίνησε αυτός τον καβγά και πως είχε προειδοποιήσει τους διοργανωτές του event για το τί θα συμβεί. 

Οι δυο τους έχουν κόντρα εδώ και χρόνια και ανάλογο συμβάν είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν στο ίδιο event, πριν λίγα χρόνια. Όμως αυτή τη φορά η κατάσταση ήταν εντελώς ανεξέλεγκτη.
 

Τις τελευταίες ώρες και παρά τον σάλο που προκλήθηκε (στο twitter τρεντάρει το #Cancel_trappers) είδαμε πως ο Snik, συνέχισε να χλευάζει τον Light μέσω stories λέγοντας «Κεντέρη που είσαι ρε;» σε ένα βίντεο και κάνοντας το λογοπαίγνιο "ΝΕΡΟΤΡΕΧΟ" (επειδή NeroGreco αποκαλείται ο Light) .

 


Ο δε Light ισχυρίζεται μέσω insta stories πως δεν ξεκίνησε αυτός τον καβγά και αφήνει αιχμές πως η παραγωγή του event ήξερε πολύ καλά τί θα συμβεί και πως ο ίδιος τους είχε προειδοποιήσει.


Μάλιστα δημοσιεύει και τη σχετική επιστολή που είχε στείλει ο ίδιος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!