GOSSIP

Μαυρίκιος - Ιλάειρα: «Θα τηρηθούν όλα τα κυπριακά έθιμα στο γάμο» [βίντεο]

Σε... οργασμό προετοιμασιών για το γάμο τους που θα γίνει στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό της Κύπρου, βρίσκονται οι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση και το ζευγάρι, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, είπε πως δέχεται και πολλές προτάσεις από κανάλια.

Το ζευγάρι αποκάλυψε  πως στο λαμπερό γάμο του, όπου καλεσμένος θα είναι και ο Νίκος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας που είναι και νονός του Μαυρικίου, θα τητηθούν  όλα τα κυπριακά ήθη και έθιμα.

Μάλιστα μάθαμε ότι ο Μαυρίκιος έχει αναλάβει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για το γάμο, και η αρραβωνιαστικιά του είπε πως ως μέλλουσα νύφη δεν κάνει μόνη της σχεδόν τίποτα.

Απάντησαν και στις φήμες πως θα κάνουν μπατσελορ πάρτι σε κάποιο άλλο νησί και άφησαν να εννοηθεί πως ο γάμος θα είναι... πολυήμερος!

Στη συνέχεια ο θεατρικός παραγωγός δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα συμμετέχουν. «Έχουμε πρόταση για σόου και εκπομπή. και η εταιρεία παραγωγής. Θα δούμε. Θα κληθούμε να μοιράσουμε τη ζωή μας σε Ελλάδα και Κύπρο».

Σχολίασαν δε και την σάτιρα που τους κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος και είπαν πως πήγαν και τον είδαν κιόλας και πως γέλασαν πολύ!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!