GOSSIP

Ξέσπασε ο Λιάγκας όταν άκουσε τί είπε ο συνήγορος της Πισπιρίγκου [βίντεο]

Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και καθώς οι Αρχές πλέον μιλούν επίσημα για τρεις δολοφονίες παιδιών είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα να γίνεται έξαλλος, ακούγοντας το δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου να στρέφει τα πυρά του κατά όσων μιλούν αρνητικά για την πελάτισσά του.

Με αφορμή όσα δήλωσε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι είναι εξοργισμένη με τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές και όλα τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην έρευνα του θανάτου των παιδιών της, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της σημερινής εκπομπής του,

«Δηλαδή αν δεν το λέγαμε εμείς ο κόσμος θα έλεγε α είναι ένα αγγελούδι; Εμείς φταίμε δηλαδή; Έχετε πάει να δείτε τι λέει όλη η Πάτρα; Είναι κάποια πράγματα που είναι κόκκινες γραμμές για την ανθρώπινη ηθική», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δολοφονία του παιδιού σου; Τι να πούμε ότι είναι η Αγία Ρούλα η Μυροβλήτρια; Για να μην προσβάλουμε την προσωπικότητα μιας γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της;», αναρωτήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!