GOSSIP

H Φουρέρια κυκλοφόρησε το...ανατρεπτικό βιντεοκλίπ του Poli_Ploki

To βιντεοκλίπ του κομματιού Poli_Ploki που αποτελεί και τον τίτλο του ομώνυμου άλμπουμ που πρόσφατα παρουσίασε η Ελένη Φουρέιρα, μόλις κυκλοφόρησε και σε αυτό βλέπουμε την πάντα σέξι Ελένη, σε μια πιο ανατρεπτική και... χιουμοριστική εκδοχή της.

Στο ανατρεπτικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: αγκαλίά με κότες, κάνοντας βουτιές σε συντριβάνι στο κέντρο της Αθήνας κ.λπ και αποκαλύπτει πόσο… «Poli_Ploki» είναι, με το μοναδικό της ταπεραμέντο και το ξεχωριστό της χιούμορ.

Παράλληλα, το πρώτο single από το album, το χορευτικό «El Telephone», συνεχίζει να «μαγεύει» το κοινό και να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Poli_Ploki» έδωσε τον τίτλο στο νέο album της Ελένης Φουρέιρα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από λίγες ημέρες. Το album, που περιλαμβάνει 12 τραγούδια, έγινε αμέσως viral στα social media, μπήκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!