GOSSIP

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αντέχω άλλο, κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα»

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός και πολιτικός Βάνα Μπάρμπα και σε αυτή μοιραία αναφέρθηκε στην υπόθεση της stalker που την παρενοχλεί εδώ και χρόνια και αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα βιώνει εξαιτίας αυτής της εμμονικής θαυμάστριας.

H Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο περιοδικό «Secret» και και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γυναίκα που της έχει κάνει τη ζωή κόλαση, αποκαλύπτοντας πως της έκανε ασφαλιστικά μέτρα, καθώς, όπως τονίζει, δεν άντεχε άλλο.

«Αυτή η γυναίκα με παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια, κυρίως τηλεφωνικά. Έμαθε τα τηλέφωνά μου όταν ήμουν τομεάρχης Πολιτισμού στη Γλυφάδα και άρχισε να μου κάνει διάφορα περίεργα. Είχε φτάσει στο σημείο να μου στέλνει 100 μηνύματα και να μου κάνει και 100 κλήσεις τη μέρα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά χτυπάει και τα κουδούνια στο σπίτι και ενοχλεί και την κόρη μου», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε στη συνέχεια: «Συμβουλεύτηκα τη δικηγόρο μου, την κυρία Λιάνα Παπαδοπούλου, και με συμβούλεψε να της κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, λέγοντας πως θα σταματήσει να το κάνει, γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Μετά σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη γυναίκα, μήπως έχει τα δικά της θέματα.

Έχω μηνύματα που μου λέει “δεν θα το ξανακάνω”, ακολούθησαν δυο μέρες σιωπής και ηρεμίας και είπα ότι επιτέλους σταμάτησε. Όμως τελικά την τρίτη μέρα αγρίεψε και πάλι, άρχισε τα ίδια και χτύπαγε τα κουδούνια. Και τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο».

Κλείνοντας, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε: «Κάποια στιγμή είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου με ένα μπουκάλι βότκα. Συνεχίζει να με παρενοχλεί. Δεν αντέχω άλλο. Πλέον κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και από εδώ και πέρα το λόγο έχουν η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Έχω ανάγκη προστασίας, ανησυχώ για οποιοδήποτε ατύχημα. Υποφέρω χρόνια, είναι stalker. Βρήκε ακόμα και τα τηλέφωνα στο χωριό του πατέρα μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!