GOSSIP

Άρον άρον λέγεται πως έφυγαν οι Meghan και Harry από το Λονδίνο

Για νέο... Megxit κάνουν λόγο δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο, καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, μολονότι, είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για τις εκδηλώσεις για τον πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας, δεν εμφανίστηκαν σε αυτές τις δύο τελευταίες ημέρες.

Το διάσημο ζευγάρι, είχε μαζί του και τα δυο του παιδιά και εμφανίστηκαν αρχικά στην Trooping the Colour παρέλαση (αλλά όχι στο μπαλκόνι του παλατιού μαζί με τους Kate & William και Κάρολο και Καμίλα) αλλά και στην λειτουργία που έγινε προς τιμή της βασίλισσας στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή, όμως όλοι παρατήρησαν πως ο Harry δεν συνομίλησε καθόλου με τον αδελφό του, ούτε με τον πατέρα του, σε καμιά από τις δύο εκδηλώσεις.


Παράλληλα είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά του, γευμάτισε ιδιωτικά με τη βασίλισσα, αλλά το Σάββατο, εκπρόσωπός τους είπε πως το ζευγάρι δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις του Σαββάτου για τον πλατινένιο ιωβηλαίο και πως θα περάσει την ημέρα του ιδιωτικά και οικογενιακά.


Να σημειωθεί πως το Σάββατο 4/6 ήταν τα γενέθλια της κόρης τους Lilibet που έγινε 1 έτους! Και τώρα μάθαμε πως το ζευγάρι ήδη από την Κυριακή είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ πριν καν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για τη βασίλισσα.


Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το ζεύγος Σάσεξ αναχώρησε χθες με ιδιωτικό τζετ για τις ΗΠΑ , μία ώρα προτού ξεκινήσει η θεαματική παρέλαση μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ που κόστισε 15 εκατομμύρια βρετανικές λίρες


Δημοσιεύματα λένε δε πως το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναχωρήσει άρον άρον καθώς εισέπραξε τη μεγάλη δυσαρέσκεια από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για τα όσα έγιναν μετά την απόφαση του ζεύγους να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του και τις επιλογές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!