GOSSIP

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου

Η δολοφονία της 73χρονης ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, από τον 46χρονο γιο της έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και σήμερα είδαμε να μιλά για την καλή του φίλη και συνάδελφο ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Η είδηση του θανάτου της 73χρονης ηθοποιού στο σπίτι της στην Αίγινα, σόκαρε την τοπική κοινωνία και βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στις αρμόδιες Αρχές ο μητροκτόνος.

Σήμερα στην εκπομπή της Μελέτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το συμβάν και την καλή του φίλη Μαρία Μπονίκου: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια φίλη μας και συνάδελφός μας θα έφευγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή. Η Μαρία ερχόταν σπάνια στα γραφεία μας, το μόνο που μας είχε πει ήταν ότι το παιδί της ήταν λίγο περίεργο. Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση. Είχαμε μείνει οικογενειακή φίλη και με το σύζυγό της που πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δυστυχώς στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το απρόσμενο. Βοήθεια από εμάς δεν είχε ζητήσει ποτέ. Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία, όταν πρόκειται για δολοφονία καθυστερούν αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!