GOSSIP

H Ιωάννα Παλιοσπύρου πιθανά θα αποκτήσει εκπομπή στην tv [βίντεο]

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, έχει ήδη αποκτήσει το δικό της podcast και συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με το σθένος με το οποίο αντιμετωπίζει το... Γολγοθά που καλείται α ανέβει για την αποκατάσταση της υγείας της και της εμφάνισής της, μετά το τραγικό συμβάν. Και τώρα μάθαμε πως μπορεί να τη δούμε και σε ρόλο παρουσιάστριας στην tv.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή… Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα» ακούσαμε να αναφέρει σήμερα η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου, μιλώντας στην εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, μίλησε πιο συγκεκριμένα: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!