GOSSIP

Σοβαρό τροχαίο για το Γιώργο Σαμπάνη - Ζει από θαύμα! [εικόνες]

Σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ενεπλάκη ο 39χρονος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, ενώ μαζί του στο αμάξι ήταν και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip.tv το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο γνωστός τραγουδοποιός συμμετείχε στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Ένα αυτοκίνητο Yaris στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, μάρκας Mercedes.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε απίστευτα αντανακλαστικά και έκανε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει το Yaris και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα έφτασαν ένα αστυνομικό όχημα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς το πρόσωπο της συνοδηγού του Yaris είχε γεμίσει αίματα και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας που εφημέρευε, για προληπτικούς λόγους. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση, ο 39χρονος τραγουδοποιός ήταν σε κατάσταση σοκ.

Εξίσου σοκαρισμένη ήταν και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή. Ευτυχώς, το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε καθόλου, ενώ οι δυο κοπέλες χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του Yaris για να απεγκλωβιστούν από το όχημά τους, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε πλάνα από το τροχαίο 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!