GOSSIP

Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

Εκτός φυλακών βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Γκουρούσης, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, που είχε φυλακιστεί μετά την πολύκροτη υπόθεση ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, από όπου είχαν κλαπεί κοσμήματα, χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 5 εκατομμύριων ευρώ!.

Όπως αναφέρει το espresso.gr  o κατηγορούμενος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα των Τρικάλων, 14 μήνες μετά τη σύλληψή του για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, με διάταξη του ανακριτή και σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας εισαγγελέως Πρωτοδικών. Η προσωρινή του κράτηση αντικαταστάθηκε με τους περιοριστικούς όρους της παρουσίας του σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.

Με την ευκαιρία της αποφυλάκισης του Βασίλη Γκουρούση εξέδωσαν ανακοίνωση οι συνήγοροι υπεράσπισής του Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, υποστηρίζοντας πως 14 μήνες μετά την προφυλάκιση του εντολέα τους δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο εμπλοκής του στο ριφιφί.

«Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κυρίου ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση, ουδέν επιβαρυντικό στοιχείο προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα» υποστηρίζουν και επισημαίνουν πως το μοναδικό στοιχείο ενδείξεως εμπλοκής του εντολέα τους είναι η ύπαρξη ενός ελάχιστου μεικτού δείγματος βιολογικού υλικού μέσα σε μία θυρίδα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!