GOSSIP

Ξανά στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα οι Παπαρίζου και Μαυρίδης [βίντεο]

Σήμερα θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες ένα ακόμη κεφάλαιο στην πολυετή νομική διαμάχη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύντροφό της και συνεργάτη της Τόνυ Μαυρίδη.

Λίγα λεπτά πριν τις 9, η δημοφιλής τραγουδίστρια ;Έλενα Παπαρίζου έφτασε στο κτίριο 12 της Ευελπίδων.

Η Έλενα Παπαρίζου κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της και για πολλά χρόνια μανατζέρ της, Τόνυ Μαυρίδη και τον μηνύει για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο δικηγόρος της, η μήνυση έχει να κάνει κυρίως για οικονομικούς σκοπούς και λόγους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Μαυρίδη, έγινε ένσταση για το θέμα της συκοφαντικής δυσφήμισης, η οποία έγινε δεκτή.

Σήμερα η δίκη θα αφορά στις οικονομικές διαφορές μεταξύ του ζευγαριού, σχετικά με τα κέρδη από εταιρεία που είχαν από κοινού.

 

Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι ήταν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να πάρουν μια σύντομη δήλωση από την Έλενα Παπαρίζου. «Καλημέρα σας. Να είστε καλά. Όλα καλά, δόξα τον Θεό. Καλή συνέχεια παιδιά, γεια σας» αρκέστηκε να δηλώσει η Έλενα Παπαρίζου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κατά την είσοδο στο κτίριο 12 της Ευελπίδων, ενώ  σε ρεπορτάζ ακούσαμε πως η Έλενα και ο Τόνυ δεν έχουν ανταλλάξει ούτε κουβέντα όποτε συναντιούνται στο δικαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!