GOSSIP

Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα και δείτε τι έκανε

Μπορεί στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής να είδαμε πολλούς να... πανηγυρίζουν για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, αλλά ο ίδιος έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν κρύβει τη χαρά του.

Ο ίδιος επέστρεψε και στα social media και μας έδειξε ποια ήταν τα πρώτα πράγματα που έσπευσε να κάνει μόλις πάτησε και πάλι το πόδι του στην πατρίδα του.
Και φυσικά, το πρώτο που έκανε ήταν να συναντήσει την κόρη του Ραφαήλια που τη λατρεύει και έχει χτυπήσει και τατουάζ το όνομά της.

Το κορίτσι, αφού υποδέχτηκε τον πατέρα της, του δώρισε μία ζωγραφιά με… άρωμα Άγιου Δομίνικου, στην οποία έγραφε: «Είσαι ένα μάχιμο βατράχι, γεια σου Τάκη».

Ο υπερήφανος πατέρας ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Έχω έρθει για την κόρη μου, την Ραφαηλία μου, όπως και να το πάρει κανείς, είναι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου και αυτό που θέλω είναι να καταφέρω να φτάσω μέχρι το έπαθλο για να έχει ένα καλύτερο μέλλον γιατί εγώ δεν ξέρω αν πατάω. Παίζω με κομμένο δικέφαλο στο χέρι με σμπαραλιασμένο γόνατο για να καταφέρω να κάνω κάτι για το κοριτσάκι μου», είχε πει ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

Επίσης ο Τάκης έσπευσε φυσικά να... φάει και τον είδαμε με ένα πιτόγυρο στο χέρι!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!