GOSSIP

O Tom Cruise έκλεψε την παράσταση στον πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας

Αστέρες του σινεμά και της τηλεόρασης, όπως οι Joan Collins, Hellen Mirren και Tom Cruise, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που έγιναν για τον πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, πυ συμπλήρωσε 70 χρόνια παρουσίας στο βρετανικό θρόνο, αλλά αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του Top Gun ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η 96χρονη Βασίλισσα έγινε χθες δεκτή με χειροκροτήματα στην ιππική εκδήλωση, που έγινε στην αρένα του κάστρου του Ουίνδσορ υπό τον τίτλο: «Ένας καλπασμός στην ιστορία» και η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις που έγιναν προς τιμή της.


Οι θεατές είχαν το προνόμιο να πάρουν μία γεύση από πέντε αιώνες ιστορίας παρακολουθώντας διεθνείς και εθνικές στρατιωτικές, ιππικές και χορευτικές επιδείξεις.
 

Η διάσημη ηθοποιός Helen Mirren, η οποία έχει υποδυθεί και τις δύο βασίλισσες Ελισάβετ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, επανέλαβε τον ρόλο της μονάρχης των Τύδορ.
 

Η Βρετανίδα ηθοποιός Adjoa Andoh, η οποία υποδύεται την λαίδη Ντάνμπαρι στη σειρά Bridgerton του Netflix, είχε επίσης έναν ρόλο, όπως και ο ηθοποιός Damian Lewis

Η επίσης διάσημη πρωταγωνίστρια στη «Δυναστεία», Joan Collins, εμφανίστηκε μέσω βίντεο για να αποτίσει φόρο τιμής. Ωστόσο, αυτός που έκλεψε την παράσταση, εκτός από την βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν ο Tom Cruise

Ο πρωταγωνιστής του «Top Gun» υποστήριξε ότι είναι «πραγματική τιμή και προνόμιο» να συμμετέχει στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Ουίνδσορ.
 

«Αυτό που έχει καταφέρει είναι ιστορικό. Έχει γνωρίσει προέδρους, παγκόσμιους ηγέτες, ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την αξιοπρέπεια, την αφοσίωση και την καλοσύνη της, αυτό ένιωθα πάντα γι’ αυτήν. Κάποια που καταλαβαίνει τη θέση της και την έχει κρατήσει μέσα σε μια ιστορία τα τελευταία 70 χρόνια», υποστήριξε ο σταρ του Χόλιγουντ, λέγεται δε πως ο χολιγουντιανός σταρ δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να πιλοτάρει ένα αεροπλάνο και να κάνει βόλτα στους αιθέρες τη βασίλισσα!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!