GOSSIP

Ο Κωστής Μαραβέγιας γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τη σύζυγό του

Τα 47α γενέθλιά του γιόρτασε χθες Παρασκευή 13/5 ο δημοφιλής μουσικός και τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας, που δείχνει να έχει βρει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στην αγκαλιά της συζύγου του και γνωστής ηθοποιού Τόνιας Σωτηροπούλου.

Ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του μίλησε και για τη σύζυγό του και είπε ότι «καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται για έμενα και τη σύζυγο μου, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτό δεν με ενοχλεί, όμως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάπου. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά όμως αυτό περνάει το όριο».

«Λίγο πριν το γάμο μου, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας. Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι κάλος μπαμπάς και η προτεραιότητα μου να είναι τα παιδιά μου», τόνισε μιλώντας για την πατρότητα.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά μπροστά τις τούρτες για τα γενέθλια του μουσικού και η Τόνια αφού ευχήθηκε δημόσια μέσω Instagram "χρόνια πολλά" στο σύζυγό της, με το hashtag #indogsyearsyouredead αστειεύτηκε για την ηλικία του, λέγοντας πως σε σκυλίσια χρόνια θα ήταν νεκρός!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!