GOSSIP

Eurovision: Απόψε η Κύπρος διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό [βίντεο]

Μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της 66ης Eurovision στο Τορίνο, απόψε, στον Β' Ημιτελικό, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ανδρομάχη, που διεκδικεί την πρόκριση και της Κύπρου στον τελικό του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ogaegreece,com με αρκετά τεχνικά και οργανωτικά θέματα κύλησε η πρώτη γενική πρόβα του δεύτερου ημιτελικού, που ολοκληρώθηκε με 2 ώρες καθυστέρηση.

Αρχικά, με χαλαρή διάθεση εμφανίστηκαν οι τρεις παρουσιαστές, χωρίς να έχουν προβάρει καλά τα λόγια τους και με την αμηχανία εμφανή σε πολλά πλάνα που κλήθηκαν για να εξυπηρετήσουν τα τηλεοπτικά κενά. Μεγάλο πρόβλημα στη μετάδοση του ήχου στα ακουστικά των καλλιτεχνών ανάγκασε τους διοργανωτές να επαναλάβουν τις τελευταίες πρόβες, δηλαδή της Ρουμανίας, Πολωνίας Μαυροβουνίου, Βελγίου και Τσεχίας. Μάλιστα, ο Πολωνός Ochman, o πρώτος που επανέλαβε την πρόβα του, βγήκε μόνος του χωρίς τις χορεύτριές του και με πρόχειρο ντύσιμο και έκανε ουσιαστικά ηχητική πρόβα. Οι υπόλοιποι επανέλαβαν κανονικά τη πρόβα τους.

H Κύπρος εμφανίστηκε χθες στην απογευματινή πρόβα (dress rehearsal), ευτυχώς χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από όσους βρέθηκαν μέσα στο Pala Alpitour στο Τορίνο. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα πλάνα από την πρόβα Κύπρου από την κάμερα του OGAE Greece.

Απόψε το βράδυ, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, η Κύπρος δίνει την πρώτη της μάχη στη Jury Rehearsal από την οποία θα διαμορφωθεί το 50% της τελικής βαθμολογίας από τις ειδικές επιτροπές.

Δείτε πλάνα από τη χθεσινή πρόβα, που δημοσίευσε το ogaegreece.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!