GOSSIP

Νέα ανάρτηση έκανε ο Κωστόπουλος για τα όσα ισχυρίζεται η Αθανασοπούλου

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει πλέον η υπόθεση της καταγγελίας για βιασμό που έκανε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, κατά του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου.

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός ισχυρίζεται πως ο σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών τη βίασε το 2010 όταν η ίδια ήταν 21 ετών και έχει καταθέσει και σχετική μήνυση εις βάρος του, ενώ μέσω αναρτήσεων στα social  media και δηλώσεων, αναφέρει πως έχει και μάρτυρες.


Ο Κώστας Κωστόπουλος, πριν καν ανακοινωθεί πως η καταγγελία αφορούσε τον ίδιο, προχώρησε σε μια ανάρτηση, προ ημερών, όπου ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη σκηνοθεσία της σειράς Σασμός και είπε πως θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.


Τώρα με νέα ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό πως ο δικηγόρος του κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα.


«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ''μηνύτρια'' και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ''μηνύτρια'', όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ''καταγγελία'', με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση» έγραψε στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!