GOSSIP

Η Αντωνά αποκάλυψε τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο των παικτών του Survivor

Τις δραματικές εξελίξεις στο Survivor, σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή της Μαγγίρα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της και μοιραία το θέμα που τους απασχόλησε περισσότερο ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη.

Θυμίζουμε πως ο Θεσσαλός αγρότης, αποβλήθηκε οριστικά από το Survivor, καθώς του επιβλήθηκε μια πρωτοφανής ποινή, μετά από καβγά που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο Κατσαούνης τον έσπρωξε και του έριξε κλωτσιά.


Ο Λιανός ανακοίνωσε χθες την οριστική αποβολή του "Τσακατσούκα" από το Survivor,  μια ποινή που ήρθε λίγες ημέρες μετά την επιβολή ποινής αποκλεισμού από έπαθλα, που επιβλήθηκε στους Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ, οι οποίοι είχαν παραβιάσει τον βασικό κανόνα του ριάλιτι και είχαν επικοινωνήσει με οικείους τους.


Η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Σοϊλέδη, η DJ και παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά, σήμερα στην εκπομπή της Μαγγίρα, είπε πως αν το συμβάν με τον Κατσαούνη έχει καταγραφεί από κάμερα, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που απαγορεύει ρητά οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα κάποιου άλλου.

«Από τη στιγμή που έγινε η πράξη και καταγράφηκε, ό,τι και να έλεγε μετά… Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους πως οτιδήποτε απειλήσει την σωματική ακεραιότητα του διπλανού σου, λεκτικά ή με χειρονομία, έφυγες» είπε η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!