GOSSIP

Ο Ευθυμιάδης διαψεύδει πως έχει κάνει bullying στην Μοίρου [βίντεο]

Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, πρόσφατα σε δηλώσεις της, κατηγόρησε τον συνάδελφό της Θανάσης Ευθυμιάδη, πως της έχει κάνει στο παρελθόν εργασιακό bullying.

Η Δέσποινα Μοίρου, που είναι σύζυγος του διάσημου κιθαρίστα Scott Page, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά που, όπως ισχυρίζεται, είχε από τον Θανάση Ευθυμιάδη.

«Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη παλιά, όταν όμως το έλεγα 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοίρου για να συνεχίσει:

«Είχε γίνει το συμβάν με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη, όπου φάγαμε ξύλο. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί πολύ αυτό. Αν συμβαίνει αυτό, θα του πω εγώ η ίδια μπράβο. Τον έχω συγχωρέσει από τότε».


Η απάντηση του Ευθυμιάδη

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου απάντησε στην Δέσποινα Μοίρου και στις κατηγορίες περί εργασιακού bullying.

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί απλώς, κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεοντολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δε κοιταχτήκαμε στα μάτια, δε βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε» είπε συγκεκριμένα ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!