GOSSIP

Eurovision: Αυτή η Σουηδέζα έβαλε το πιο γυμνό φόρεμα στο τυρκουάζ χαλί

Στο τυρκουάζ χαλί που στήθηκε στο μεγαλοπρεπές παλάτι La Venaria Reale, στο Τορίνο της Ιταλίας παρέλασαν χθες όλοι οι συμμετέχοντες στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και η εκπρόσωπος της Σουηδίας, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της με το... γυμνό φόρεμά της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια Cornelia Jacobs που θα ερμηνεύσει το κομμάτι «Hold Me Closer» εκπροσωπώντας την πατρίδα της Σουηδία, έγινε γνωστό πως αντιμετώπισε τεράστια τεχνικά προβλήματα στις πρόβες, καθώς υπήρχαν θέματα με τον ήχο, ενώ λέγεται πως την χτύπησε και το ρεύμα κατά τη διάρκεια της δεύτερης τεχνικής πρόβας.


Η ίδια πάντως έδειξε σε όλους πως δεν πτοείται και πριν λίγες ώρες περπάτησε στο τυρκουάζ χαλί, φορώντας ένα naked dress που δεν άφηνε σχεδόν τίποτα στη φαντασία και εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στη Eurovision. 


Εξίσου τολμηρή ήταν και η επιλογή φορέματος που έκανε η 22χρονη Emma Muscat, η εκπρόσωπος της Μάλτας, που έλαμπε με το σέξι λευκό outfit που έβαλε στο τυρκουάζ χαλί.


Σέξι ήταν και η Ανδρομάχη, η εκπρόσωπος της Κύπρου που εμφανίστηκε πλαισιωμένη από τις δυο χορεύτριες που τη συνοδεύουν και επί σκηνής.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!