GOSSIP

Φουντώνουν οι φήμες περί πιθανού χωρισμού του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor Λάμπρος Κωνσταντάρας, πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου, αλλά τώρα πληθαίνουν οι φήμες που λένε πως πυκνώνουν τα... σύννεφα σε αυτή τη σχέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews και της Αλεξάνδρας Αντωνίου η σχέση τους δε βρίσκεται και στην καλύτερή της φάση, Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την επιστροφή του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor.

Λίγο μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου στην Ελλάδα, η ηθοποιός μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις της σατιρικής κωμωδίας “Σινέ” όπου συμμετέχει στο πλευρό του Παντελή Καναράκη. Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με φίλους του στην Ελούντα μακριά από την αγαπημένη του.

Και οι δυο είναι χαμηλών τόνων και δεν δίνουν αφορμές για σχόλια, γι’ αυτό και, μέχρι να δουν που θα τους οδηγήσει αυτή η εξέλιξη, κρατούν τα προσωπικά τους για τον εαυτό τους. Ο χρόνος έχεις τις απαντήσεις για όλα και σε αυτόν στηρίζεται και το ζευγάρι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!