GOSSIP

O Αλέξης Παππάς "κράζει" τον Μικρούτσικο για μια ερώτηση που του έκανε

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ήταν ο ηθοποιός και πρώην τηλεοπτικός Bachelor, και παίκτης του Survivor Αλέξης Παππάς και όταν ρωτήθηκε για τον εκνευρισμό που είχε σε μια τηλεοπτική ερώτηση που είχε κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έδειξε πως ακόμη παραμένει ενοχλημένος με τα όσα του είχε πει ο παρουσιαστής και μουσικός.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γεωργαντάς του θύμισε το χαμό που είχε συμβεί όταν είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Καινούργιου, ο Παππάς είπε τα ακόλουθα: «Ο Ανδρέας είναι πανέξυπνος αλλά εκείνη την ημέρα έκανε ένα φάουλ. Με ρώτησε την ώρα που έπαιζε η πρωινή εκπομπή, αν έχουμε ολοκληρώσει με την Αθηνά τη σχέση μας. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο σήκωνε μια απάντηση και μάλλον δεν του άρεσε αυτή που έδωσα»

«Αυτή η ερώτηση μπορεί να προσβάλει μια γυναίκα κι όφειλα να προστατεύσω την Αθηνά. Στο παρελθόν είχε πει πολλά. Αν ήμουν στη θέση του Ανδρέα κι έβλεπα έναν άνθρωπο να εκφράζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σε εμπνέει να πεις τέτοια πράγματα, ίσως να έλεγα κι εγώ το ίδιο» πρόσθεσε ο Αλέξης Παππάς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!