GOSSIP

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ετοιμάζει διπλή βάφτιση για τις κορούλες του

Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από το ρόλο του γιατροού στη σειρά "Σασμός" και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου ετοιμάζονται να βαπτίσουν τις κορούλες τους και μάλιστα η βάφτιση θα γίνει την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, τα μυστήρια θα τελεστούν στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο. Η μεγάλη κόρη, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνομα Σταύρια, αφού έτσι λένε τη μητέρα του ηθοποιού, ενώ η δεύτερη κόρη, που είναι ενός έτους, θα πάρει το όνομα Κύνθια που το επέλεξε το ζευγάρι.

Στο πρώτο παιδάκι νονοί θα είναι η κολλητή και συνεργάτιδα της Βίβιαν, Πόλυ Χατζόγλου και ο κολλητός του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου. Την Κύνθια θα τη βαπτίσουν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου έχουν αποφασίσει να κάνουν παραδοσιακές βαπτίσεις αφού μετά τα Μυστήρια θα γίνει γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Όσον αφορά το φαγητό, θα τιμήσουν δεόντως παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.

Η Βίβιαν Δράκου δήλωσε, μάλιστα, σχετικά με τις βαπτίσεις στο Secret των Παραπολιτικών πως «νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!