GOSSIP

H Kylie Jenner με νέες πόζες διατυμπανίζει τον έρωτά της για τον Travis Scott

Το 2021 δεν ήταν καθόλου καλή χρονιά για το διάσημο ράπερ Travis Scott αφού στις 5 Νοεμβρίου του 2021, στη συναυλία του Astroworld στο Χιούστον του Τέξας, συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία, με νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, καθώς εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους από το συνωστισμό.

Έκτοτε και αν και έχουν περάσει έξι μήνες, ο ράπερ δεν έχει κάνει καμιά συναυλία, ενώ οι δικηγόροι του καλούνται να αντιμετωπίσουν σωρεία μηνύσεων από συγγενείς των νεκρών και από τους τραυματίες που διεκδικούν τεράστιες χρηματικές αποζημιώσεις.


Ωστόσο, τώρα έγινε γνωστό πως ο ράπερ, έχει ήδη προγραμματίσει για τον ερχόμενο Νοέμβριο εμφανίσεις του στο Primavera Sound festival, και συναυλίες σε Χιλή, Βραζιλία και Αργεντινή και δείχνει να προσπαθεί να βάλει ξανά την καριέρα του στη πρώτη γραμμή.


Πολλοί σχολίαζαν πως ο δεσμός του με την Kylie Jenner, κλονίστηκε μετά από αυτή την τραγωδία και τη δημόσια κατακραυγή που προκάλεσε.


Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μια κόρη την Stormi, πρόσφατα απέκτησε ένα γιο, μετά την ερωτική επανασύνδεση που συνέβη πέρυσι, αλλά η Kylie πρόσφατα πήγε στο Met Gala, χωρίς να συνοδεύεται από τον πατέρα των παιδιών της, ενισχύοντας τις φήμες πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους.


Η ίδια ωστόσο τώρα, φρόντισε να δείξει σε όλους πως παραμένει φουλ ερωτευμένη με τον Travis Scott και ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τους δείχνουν να αγκαλιάζονται τρυφερά στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

«Αγάπη σαν ηλιοβασίλεμα» έγραψε η Kylie διατυμπανίζοντας τον έρωτά της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!