GOSSIP

Δείτε πως απάντησε η Βανδή σε ερώτηση για το αν παντρεύεται [βίντεο]

Η Δέσποινα Βανδή και ο Λευτέρης Πανταζής, κάνουν πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και η κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, συνάντησε τους δύο καλλιτέχνες και φυσικά μοιραία η Δέσποινα ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να ετοιμάζεται να παντρευτεί τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι υπέροχος, πολύ γλυκός άνθρωπος, χαίρομαι που τον ξανασυναντώ μετά από τόσα χρόνια», είπε η Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφερόμενη στην Άννα Βίσση είπε ότι «Την Άννα δεν τη μελετούσα, την άκουγα όμως».

«Κάνω μια αναζήτηση στην αυτοεξέλιξή μου. Μου άρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη που είχε τέτοιου είδους αναζητήσεις. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφει», είπε η ίδια σχετικά με το πώς έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, τονίζοντας ότι «Μέχρι να γεννήσω τη Μελίνα όλα στρέφονταν γύρω από τη δουλειά μου».

«Δε θα με δείτε σε σειρά», ξεκαθάρισε η Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφερόμενη στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και αν θα… φάμε σύντομα κουφέτα, η ίδια είπε ότι «Αν θα δούμε γάμο; Άλλη ερώτηση;».

«Στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού θα απαντήσω κατ’ ιδίαν», πρόσθεσε.

Ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε το ξεκίνημα της Δέσποινας Βανδή στο πλάι του, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του.

«Η Κόνι δεν τραγουδούσε μπροστά μου. Θα παντρευτεί, είναι καλλιτεχνάκι και ο Μάριος τη συμμαζεύει. Να κάνουν παιδάκι, να γίνω ΛΕ-παππούς», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στους συνεργάτες της πως «όταν δεν ισχύει κάτι, το όχι το λες. Όταν το αφήνεις…».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!