GOSSIP

H Κωνσταντίνα μάλλον έγινε έξαλλη με την αφίσα στο κέντρο όπου εμφανίζεται

Η γνωστή τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, φέρεται να αποχώρησε από μουσικό σχήμα σε νυχτερινό κέντρο και μάλιστα η αποχώρησή της έγινε την ώρα της συνέντευξης Τύπου.

Η Κωνσταντίνα, είχε ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα εμφανίσεις μαζί με τους Σαμπρίνα και  Κωνσταντίνο Μάνη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, αλλά σύμφωνα με όσα ακούσαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Μελέτη, η 58χρονη τραγουδίστρια, την ώρα συνέντευξης Τύπου αποχώρησε από το σχήμα και όλοι εικάζουν πως πιθανά ενοχλήθηκε από τη θέση της φωτογραφίας της στην αφίσα του νυχτερινού κέντρου.

«Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω ότι έφυγε η Κωνσταντίνα, να το πω κακιά στιγμή; Με τις αφίσες έχω τραβήξει τον αλίμονο 50 χρόνια με τους καλλιτέχνες», δήλωσε ο επιχειρηματίας  Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Δεν έχω μιλήσει με την Κωνσταντίνα, δεν ξέρω τί έχει συμβεί. Η ίδια αφίσα ήταν και την προηγουμένη εβδομάδα. Με τις ταμπέλες ποτέ δεν με απασχολεί το θέμα. Μίλησα με την Κωνσταντίνα αργότερα και μου είπε να ξαναμιλήσουμε αργότερα, έχουμε ξανασυνεργαστεί με την Κωνσταντίνα», ανέφερε η Σαμπρίνα.

«Δεν ξέρω τί την ενόχλησε την Κωνσταντίνα, δεν το βάζουμε κάτω», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μάνης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!