GOSSIP

Μάθαμε πότε θα βαφτίσει ο Λιανός την κορούλα του και το όνομα που θα πάρει

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός, απουσίαζε για λίγες ημέρες από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς είχε επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω υποχρεώσεων και τώρα μάθαμε πως σχεδιάζει και τη βάφτιση της μικρής κορούλας του, την οποία πρόσφατα είχαμε δει να... εισβάλλει στα γυρίσματα του Survivor.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής έχει επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και πως αυτή τη φορά έχει πάρει μαζί του και τα άλλα τρία παιδιά του και σήμερα Τετάρτη, στην εκπομπή της Τσιμτσιλή μάθαμε πως έχει ήδη αρχίσει να κάνει πλάνα για τη βάφτιση της κορούλας του, που θα γίνει πιθανά τον Σεπτέμβριο, μετά και την ολοκλήρωση του Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  Τίνας Μεσσαροπούλου το 14 μηνών κοριτσάκι του Γιώργου Λιανού και της συντρόφου του Κωνσταντίνας Καραλέξη, θα πάρει δύο ονόματα: Βαλέρια και Ασημούλα.

Το ζευγάρι δεν έχει βρει ακόμη την ακριβή τοποθεσία για το μυστήριο και περιμένει να γυρίσει στη χώρα μας προκειμένου να δρομολογήσει τις τελικές λεπτομέρειες. Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο Γιώργος Λιανός δεν πρόκειται να κάνει και γάμο με την σύντροφό του, συνδυάζοντάς τον με τη βάπτιση του καρπού του έρωτά τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!