GOSSIP

O Cristiano Ronaldo πόζαρε αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του [εικόνα]

Την πρώτη φωτογραφία με την οικογένειά του, μετά την τραγωδία που βίωσε, δημοσίευσε ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo.

O παίκτης της Manchester United, που πρόσφατα ανακοίνωσε το θάνατο του ενός από τα δίδυμα παιδιά που περίμενε να αποκτήσει με την σύντροφό του Georgina Rodriguez, είχε ο ίδιος πει πως η μόνη τους παρηγοριά, μετά το θάνατο του νεογέννητου αγοριού του, που δεν κατάφερε να επιβιώσει τον πρόωρο τοκετό, ήταν η άφιξη της νέας κορούλας του.


Τώρα ο Cristiano πόζαρε στο σπίτι, έχοντας πλάι του τη σύντροφό του και τα 4 μεγαλύτερα παιδιά του (τον 11χρονο Cristiano J, τα 4χρονα δίδυμα Eva και Mateo και την επίσης 4χρονη κόρη του Alana) ενώ είναι ξυπόλυτος και χαμογελά, κρατώντας τρυφερά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του.


«Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Τζο και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για όλα τα καλά λόγια και τη συμπαράσταση. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!