GOSSIP

Η Βίσση έγινε έξαλλη όταν έμαθε τι συνέβη με μια drag queen στο Hotel Ερμού

Μια γνωστή drag queen, η ΔουKissα, έσπευσε να αποκαλύψει μέσω social media πως κάποιοι της φέρθηκαν με άσχημο τρόπο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και η αντίδραση της διάσημης Κύπριας τραγουδίστριας ήταν άμεση.

Συγκεκριμένα, η drag queen ισχυρίζεται πως... έφαγε πόρτα στο Hotel Ερμού, το βράδυ του Σαββάτου, εξαιτίας της εμφάνισής της.


«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων» έγραψε η σχετική ανάρτηση - καταγγελία.


Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η συγκεκριμένη drag queen είχε κανονίσει να πάει στο τραπέζι της παρέας της, η οποία ήδη βρίσκονταν εντός του νυχτερινού κέντρου.


Η Άννα Βίσση, όταν πληροφορήθηκε το τί συνέβη, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και μάλιστα με ανάρτησή της ξεκαθάρισε πως αν το είχε μάθει νωρίτερα θα είχε ζητήσει την απολογία και πιθανά την απόλυση του ατόμου που ευθύνεται για το συμβάν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!