GOSSIP

Ο Βαλάντης λέει πως υπήρχε συντονισμένο σχέδιο εξόντωσής του στο Survivor

O τραγουδιστής Βαλάντης, το διάστημα που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια με τη συμπεριφορά του και τώρα παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης των Διάσημων του Survivor παραχώρησε μια συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status του AstraTV και σε αυτή με... πράο ύφος άφησε να πει πως κάποιοι τον έκαναν να μοιάζει... με τέρας!

«Πριν από 3 χρόνια είχα προετοιμαστεί για να μπω στο Nomads, αλλά βρέθηκα με όγκο στο νεφρό και έμεινα πίσω και έχασα το μισό νεφρό μου για να απαλαγώ από τον όγκο. Μέσα στο 20ήμερο που με κάλεσαν από το Survivor ήμουν εντελώς αγύμναστος και απροετοίμαστος» είπε και αναφέρθηκε στις κακές σηνήθειές του να πίνει όλη μέρα καφέδες και να καπνίζει.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει δύο εαυτούς. Ο ένας είναι ο καλός όταν μιλάει με νορμάλ ανθρώπους χωρίς προβλήματα και ο άλλος είναι ο κακός εαυτός μας. Δυστυχώς είδατε μόνο τον κακό εαυτό μου.» είπε.

«Ο κόσμος με ξέρει καλλιτεχνικά, δεν με έχει δει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο, από την αρχή όμως όταν ξεκινάει. Όταν ήρθα στην Ελλάδα και είδα τα μονταρισμένα επεισόδια, είπα είχε δίκιο ο κόσμος, γιατί φαινόμουν όντως ένα τέρας... Ήταν συντονισμένη η προσπάθεια από τους συμπαίκτες μου, από την αρχή είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου ότι αυτός ο παίκτης είναι επικίνδυνος, όσο πιο γρήγορα τον φάμε… Υπήρξε στρατηγική για εξόντωση όσο πιο γρήγορα γινόταν», λέει χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!