GOSSIP

Η Χατζηβασιλείου έκανε ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, έχει κατά καιρούς αποδείξει πως δεν μασάει τα λόγια της και τώρα που κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η ίδια έκανε ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο για την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας, αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για το «Βεργίνα Tv» και αναφέρθηκε αρχικά, στην απώλεια κιλών της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή.

«Επειδή το παρακολουθώ όλο αυτό και σαν δημοσιογράφος και σαν ποινικολόγος, αφού έχω το Master μου στο ποινικό δίκαιο, υπάρχει κάτι που μου κάνει εντύπωση. Αυτή η γυναίκα δεν έχασε κιλά, όταν πένθησε τρία παιδιά και ξαφνικά, με το που μπήκε φυλακή, έχασε 7 κιλά. Δεν το κρίνω, αλλά το σημειώνω», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον ρόλο που διαδραματίζει κι ο πατέρας σε αυτή την ιστορία: «Δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα. Τα εγκλήματα δεν τελούνται μόνο δια της πράξεως, αλλά και δια της παραλείψεως. Αυτός ο πατέρας δεν ήξερε τι γίνεται σπίτι του ή ότι η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας προς τα παιδιά είναι υπερβολική; Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!