GOSSIP

Είναι έγκυος η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη; Δείτε τί λέει φίλος του

Το σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών ασχολούνται πλέον με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και μάλιστα σήμερα στην εκπομπή των Λιάγκα - Σκορδά, μίλησε ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη που έκανε αποκαλύψεις για τη νέα σύντροφο του συζύγου της Ρούλας.

Όπως αναφέρει το zappit.gr που δημοσιεύει και το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα, ένας κοντινός φίλος του Μάνου, ο οποίος μίλησε μαζί του πριν από τρεις ημέρες, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η Ζωή, η νέα σύντροφος του 

Τι γνωρίζετε για τη νέα σύντροφο του Μάνου;
Είναι με μια κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια.

Ο ίδιος σας το παραδέχτηκε;
Όχι, δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω, αυτό. Πλέον δεν μου απαντάει ο Μάνος στα μηνύματα.

Από πότε έχει να σας απαντήσει;
Μέχρι πριν τρεις μέρες μιλάγαμε. Του λέω, να σου πω, έχω μάθει ότι είσαι με μια κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει;  Κι ότι περιμένεις ένα παιδάκι; Μου λέει, δεν μπορώ να σου πω φίλε. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα.

Φημολογείται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δυο χρόνια, μαζί με αυτήν την κοπέλα;
Ναι, αυτό το γνωρίζω ότι είναι με την κοπέλα, δύο χρόνια, εδώ στην Αθήνα.

Και συζεί μαζί της;
Ναι.

Η αποψινή συνέντευξη του Μάνου στη Νικολούλη

Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο και τη νέα του σύντροφο, γίνονται την ίδια μέρα που αναμένεται να προβληθεί απόψε το βράδυ το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, όπου στο τρέιλερ ακούγεται να λέει πως «δεν υπήρχε έρωτας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου», ενώ ακούγονται και αποσπάσματα από άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!