GOSSIP

Αυτή η 28χρονη είναι ζευγάρι με πασίγνωστο... 81χρονο ηθοποιό [εικόνες]

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά η... σκανδαλώδης διαφορά ηλικίας που έχει αυτή η 28χρονη με τον πασίγνωστο σύντροφό της έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Ο λόγος για την Noor Alfalah, που πρόσφατα απαθανατίστηκε να δειπνεί σε παρέα έχοντας πλάι της τον Al Pacino, φουντώνοντας τις φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και η Page Six όχι μόνο επιβεβαιώνει τις φήμες πως ο 81χρονος σταρ είναι ερωτευμένος με την 28χρονη Noor, αλλά αποκαλύπτει πως οι δυο τους βγαίνουν εδώ και καιρό και πως η σχέση τους ξεκίνησε την περίοδο του ξεσπάσματος της πανδημίας!


Η 28χρονη με καταγωγή από το Κουβέιτ, ζει στο Beverly Hills και είναι τηλεοπτική παραγωγός και μάλιστα φημολογείται πως έχει ήδη κάνει λαμπρή και άκρως επικερδή καριέρα, ενώ σε κάποιες παραγωγές συνεργάζεται και με την αδελφή της.

Και αν το όνομά της σας φαντάζει οικείο, είναι γιατί στο παρελθόν έχει υπάρξει ζευγάρι με τον 78χρονο θρύλο της ροκ Mick Jagger, αλλά και με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Nicolas Berggruen.


Επίσης φημολογούνταν πως είχε δεσμό με τον 91χρονο χολιγουντιανό σταρ Clint Eastwood, αλλα ισχυρίστηκε πως απλά ήταν ένας οικογενειακός φίλος.


Με το που έγινε γνωστή η είδηση του νέου της αμόρε και η επιβεβαίωση από τη Page Six άρχισαν και τα πικρόχολα σχόλια στα social media (η ίδια μετρά πάνω από 19 000 followers στο Instagram) για την προτίμηση που δείχνει η Noor σε πολύ μεγαλύτερους και αρκετά πλούσιους άντρες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!