GOSSIP

Φίλος του Μάνου αποκάλυψε πόσο καιρό είναι μαζί με τη νέα σύντροφό του

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, στις τελευταίες δηλώσεις της μέσα από τη φυλακή είπε πως ο σύζυγός της συζεί με μια άλλη γυναίκα και σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε πόσο καιρό είναι μαζί ο Μάνος με τη νέα σύντροφό του.

Ο φίλος του Μάνου είπε πως γνωρίζει πως ο Δασκαλάκης διατηρεί δεσμό με μια κοπέλα, είπε πού εργάζεται αυτή και τί έχει σπουδάσει και αποκάλυψε τα όσα του είχε εξομολογηθεί ο Μάνος, για τον άντρα με τον οποίο τον είχε απατήσει η Ρούλα.

«Είχαμε κάνει μια συζήτηση πριν από ένα χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω… Όσο ήμουνα ακόμα στο χωριό του γαμπρού μου, πριν γυρίσω Πάτρα, μου είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άντε να γυρίσεις Πάτρα, μπας και μείνουμε και μαζί γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, εδώ. Μου είχε πει τότε κάτι για ένα τρίτο πρόσωπο από τη μεριά της Ρούλας. Μου ‘πε ότι είχε υποψίες για έναν άνδρα, που έχει αλβανική καταγωγή και μου είχε δείξει και φωτογραφία του ανθρώπου αυτού στο Facebook. Ήμασταν από κοντά όταν μου ‘δειξε, μου ‘δειξε απ’ το κινητό του.

Γνωρίζετε ποια είναι η νέα σύντροφος του Μάνου;
Ξέρω ότι έχει τελειώσει κομμωτική και αν θυμάμαι καλά δούλευε σε ένα χώρο εστίασης.

Από πότε είναι μαζί το ζευγάρι;
Θα σας πω ότι τουλάχιστον ενάμισι – δύο χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!