GOSSIP

Η Νεφέλη Ορφανού θέλει να υπερασπιστεί τους Φιλιππίδη και Χαϊκάλη [βίντεο]

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού στην εκπομπή της Μελέτη και σε αυτή, η 74χρονη ηθοποιός, εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη και χαρακτήρισε "χρυσά" τα όσα βίωσε μαζί τους και πως της έχουν φερθεί καταπληκτικά και οι δυο συνάδελφοί της.

Η ίδια αρχικά μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή και την καριέρα της λέγοντας: «τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου ‘θέλω να γίνω καλογριά’ και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού».

Όταν ρωτήθηκε για την απόφασή της να μην αποκτήσει ένα παιδί απάντησε:  «Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».

Η Νεφέλη Ορφανού ρωτήθηκε και για τις συνεργασίες της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη και η ίδια είπε πως χάρηκε που της ανέφεραν τα ονομάτά τους και είπε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Πανέμορφη ήμουνα και κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία να κοιμάμαι όρθια...Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, εξηγήστε το! Φέρτε μου εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς.» και στην πορεία αναφέρθηκε στο πόσο ευγενικός ήταν μαζί της ο Φιλιππίδης και είπε πως «Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!