GOSSIP

Ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη παραδέχεται πως οι δυο τους είχαν ανταγωνισμό

Πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε πως ο 37χρονος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης ήταν το πρόσωπο που κρύβονταν κάτω από τη στολή της Μέλισσας στο The Masked Singer και εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής έχει έναν επίσης κούκλο μικρότερο αδελφό, το Νίκο Πολίτη, που έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές και έχει ξεκινήσει την καριέρα του ως ηθοποιός.

Ο Νίκος Πολίτης, μίλησε στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και φυσικά αναφέρθηκε και στο διάσημο αδελφό του.

«Δουλεύω σε ένα ραφείο, ατελιέ υψηλής ραπτικής για ανδρικό κοστούμι. Έχω το οργανωτικό κομμάτι, με τους πελάτες», ανέφερε ο Νίκος Πολίτης.

«Περίμενα η πρώτη τηλεοπτική μου εμφάνιση να σχολιαστεί, ξέρουν τον αδελφό μου, φαντάστηκα ότι θα πάρει έκταση», σχολίασε ο ίδιος.

«Δεν άλλαξε μέσα μου κάτι επειδή έγινε αναγνωρίσιμος ο αδελφός μου, Κώστας Μαρτάκης. Τον βλέπω σαν τον αδερφό μου που μεγαλώσαμε μαζί και μου έπαιρνε τα παιχνίδια και εγώ τα δικά του. Είναι πολύ υποστηριτικός, γενικά τον συμβουλεύομαι», είπε.

«Υπήρχε ανταγωνισμός με τον αδελφό μου, θέλαμε και οι 2 την προσοχή των γονιών μας. Σε εφηβική ηλικία ο γόης ήταν ο Κώστας όχι εγώ. Εγώ είχα σπυράκια, ήμουν λίγο πανκ», εξήγησε ο Νίκος Πολίτης σχετικά με το ποιος από τους δύο τους είχε μεγαλύτερη επιτυχία στα κορίτσια όταν ήταν νεότεροι.

«Για τη σειρά έμαθα να κουτσαίνω, έκανα γυμναστική για να πρηστώ και έκοψα τα μαλλιά μου εντελώς», αποκάλυψε κλείνοντας ο Νίκος Πολίτης, σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά «Όρκος» στην ΕΡΤ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!