GOSSIP

Είδαμε πλάνα από το γάμο του Brooklyn Beckham - Κούκλα η νύφη [εικόνες]

Το περασμένο Σαββατοκύριακο,  έγινε ο υπερχλιδάτος γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz με τους φωτογράφους να προσπαθούν... εξ' αποστάσεως να εξασφαλίσουν κάποια πλάνα, αλλά τώρα το ίδιο το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το λαμπερό γάμο.

Η γαμήλια τελετή έγινε στην αξία άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη της οικογένειας της νύφης, που βρίσκεται στο Palm Beach στην Florida των ΗΠΑ, με τους παπαράτσι να προσπαθούν από μακριά να καταγράψουν πλάνα από το ζευγάρι και τους διάσημους καλεσμένους, καθώς μόνο φωτογράφοι της Vogue είχαν δικαίωμα να καλύψουν το γάμο, ενώ και οι καλεσμένοι είχαν κληθεί να μην κάνουν καμιά ανάρτηση στα social media.


Έτσι τώρα είδαμε τις επίσημες φωτογραφίες από το γάμο του 23χρονου πρωτότοκου γιου των Victoria και David Beckham και της 27χρονης καλλονής Nicola Peltz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


«Σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου» έγραψε η νύφη και ανέβασε στο Instagram πλάνα από το γάμο της όπου τη βλέπουμε να φορά ένα εξαιρετικό custom νυφικό του ιταλικού οίκου Valentino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nicolaannepeltz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nicolaannepeltz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nicolaannepeltz)


Φυσικά εκεί ήταν σύσσωμη η οικογένεια Beckham, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του ζεύγους μετά το γάμο να χρησιμοποιούν και οι δυο τα επίθετά τους. Έτσι πλέον ο Brooklyn Beckham πρόσθεσε στο ονοματεπώνυμό του και το Peltz και το ίδιο έκανε και η σύζυγός του.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!