GOSSIP

Αυτός ο Κύπριος ηθοποιός μάγεψε με τη φωνή του και τους κριτές του X Factor

Ένας Κύπριος που έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε αρκετές σειρές, εμφανίστηκε και στη σκηνή του X Factor και κέρδισε τους κριτές και με το χιούμορ του και με την ερμηνεία του.

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους. με καταγωγή από την Κύπρο, είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε αρκετές σειρές. Το τραγούδι ήρθε στη ζωή του ενώ βρισκόταν στη μέση της θεατρικής του πορείας.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να βοηθήσει όποιον το έχει ανάγκη. Η πρώτη του καλλιτεχνική απόπειρα ήταν σε ένα φιλανθρωπικό τηλεοπτικό show για τον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών στην Κύπρο.

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους ερμήνευσε ένα mix δύο αγαπημένων επιτυχιών, το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση και το «Μάτια δίχως λογική» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το πάντρεμα των δύο τραγουδιών άφησε άναυδους τους κριτές του X-Factor. «Σε έχει βοηθήσει πολύ το θέατρο και η μουσική. ΣΥγκινήθηκα, πολύ, αλλά σαν παλιός θα σου πω ότι δεν θα τα έμπλεκα αυτά τα δύο. Εκεί που με πήγες να ταξιδέψω, με μπέρδεψες», του είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Τράβηξες όλη μου την προσοχή, η κάθε σου ανάσα και η κάθε λέξη που έλεγες την περιέγραφε το πρόσωπό σου», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, με την Μαρίζα Ρίζου να θαυμάζει το blending των τραγουδιών, ωστόσο δεν της άρεσε το overacting.

«Είναι το κάλεσμά σου να τραγουδάς, μας συγκίνησες», είπε ο Χρήστος Μάστορας, προκαλώντας τη συγκίνηση του Ηρόδοτου Μιλτιάδους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!