GOSSIP

Η Super Kiki αποκάλυψε το μήνυμα που της είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τη στιγμή που οι πάντες παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις συνεχείς εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας και των δυο αδελφών της στην Πάτρα, η γνωστή influencer Super Kiki, αποκάλυψε πως η ίδια είχε δεχτεί ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και μάλιστα το μήνυμα αυτό το είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες μόνο μέρες πριν και το θάνατο της τρίτης κόρης της.

Όπως αναφέρει το fthis.gr η  Super Κική μέσω των instastories αποκάλυψε ότι η 33χρονη της είχε στείλει μήνυμα στο Instagram και της είχε ζητήσει να βοηθήσει τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη στην προώθηση του τραγουδιού του.

Η κατηγορούμενη μάνα εμφανιζόταν τότε ως μάνατζερ του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, ενώ το μήνυμα έγραφε: «Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ». Το ίδιο μήνυμα είχε στείλει η 33χρονη και σε άλλα γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

To μήνυμα αυτό εστάλη στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή έναν περίπου μήνα πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, που απεβίωσε στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!