GOSSIP

Αποκλεισμός από τα Όσκαρ για 10 χρόνια επιβλήθηκε στον Will Smith

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο χολιγουντιανός σταρ Will Smith, που φέτος απέσπασε το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο τιμωρήθηκε με δεκαετή αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου που έγινε στη φετινή τελετή με το χαστούκι στον Chris Rock, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

H Ακαδημία πήρε την απόφαση αυτή την Παρασκευή, 08.04.2022, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επεισοδιακή βραδιά που έμελλε να στιγματιστεί από το χαστούκι του 53χρονου ηθοποιού στον 57χρονο κωμικό, στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Η Επιτροπή της Ακαδημίας που πήρε την απόφαση αποτελούνταν από 54 μέλη και συνεδρίασε μετά από δύο εβδομάδες… έντονης πίεσης και διαφωνιών μεταξύ των 9.000 μελών της Ακαδημίας για το ποια θα έπρεπε να είναι η απόφαση.

Θυμίζουμε πως ο Chris Rock έκανε ένα αστείο για το κούρεμα της συζύγου του Smith η οποία είχε ξυρίσει το κεφάλι της καθώς πάσχει από αλωπεκία. Τότε, ο σταρ σηκώθηκε και πήγε μπροστά στον παρουσιαστή της βραδιάς, ο οποίος γελούσε χωρίς να του περνάει από το μυαλό τι είχε σκοπό να κάνει ο συνάδελφός του.

Ήταν εκείνη η στιγμή που ο Will Smith τον χαστούκισε κι έφυγε από το σημείο, με τον Rock να σπεύδει να δικαιολογηθεί λέγοντας πως απλώς έκανε ένα αστείο και τον Smith να του απαντάει δύο φορές: «Μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@@νο στόμα σου»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!