GOSSIP

Είδαμε την Αμάντα Γεωργιάδη να ερμηνεύει το Die Together συνοδεία χορωδίας

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα στο Τορίνο, συνεχίζει να φιγουράρει στην top πεντάδα των προγνωστικών των γραφείων στοιχημάτων για τη νίκη, αν και είναι πλέον σχεδόν βέβαιο πως η Ουκρανία, λόγω και των εξελίξεων θα είναι η φετινή νικήτρια.

Μέσα από την εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Ελληνίδα εκπρόσωπο, Αμάντα Γεωργιάδη, να ερμηνεύει τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, “Die Together“.

Όπως αναφέρει το ogaegreece.com η Αμάντα, με τη συνοδεία της χορωδίας συμφοιτητών της από την Ιατρική Σχολή του Τροντχάιμ παρουσίασε μια ακουστική εκδοχή του “Die Together”. Να θυμίσουμε πως η Αμάντα παράλληλα με τη μουσική, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Ιατρική, και μάλιστα έχει κάνει την πρακτική της σε νοσοκομείο με ασθενείς που έπασχαν από covid-19.

Το ίδιος άρθρο αναφέρει πως στις 15 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή “Δυνατά” με τον Κωστή Μαραβέγια θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την Αμάντα να ερμηνεύει ζωντανά το “Die Together”.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Ελληνίδα εκπρόσωπος που έλκει την καταγωγή της από τα Ιωάννινα, ετοιμάζει την εκπομπή στην οποία θα συναντήσει παλαιότερους εκπροσώπους της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!