GOSSIP

Ποδοσφαιριστής αποκαλύπτει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε... εμμονή μαζί του

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ακόμα ανήλικη, γνώρισε έναν νεαρό ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο στην Πάτρα και τα όσα ισχυρίζεται πως βίωσε ο ποδοσφαιριστής μάλλον σοκάρουν.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο Πρωινό, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τον προσεγγίζει, εκείνος δεν ανταποκρίνεται και κάπως έτσι ξεκινά ένας Γολγοθάς για τον ίδιο. Όσα λέει στις περιγραφές του προκαλούν ανατριχίλα!

Η μαρτυρία σοκ για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δυστυχώς τη συγκεκριμένη την γνωρίζω από μικρό κορίτσι 14 χρονών. Από τότε έζησα μια περίεργη κατάσταση όπου με καλούσαν με απόκρυψη όλη μέρα και κανένας δεν μιλούσε. Ανακάλυψα πως ήταν αυτή και θεώρησα πως απλά επειδή ήμουν πολλές ώρες με τον θείο της το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε. Άλλαξα αριθμό κινητού αλλά μετά πάλι από λίγο καιρό ξανά το ίδιο με τις κλήσεις απόκρυψης. Μίλησα τελικά στον προπονητή μου και του λέω συμβαίνει αυτό και μετά ηρέμησε η κατάσταση.

Όμως δεν τελείωσε και μετά σχεδόν από 2 χρόνια άλλαξα και τρίτη φορά αριθμό. Είδα και από είδα και μια μέρα με καλεί η μητέρα της και πως πρέπει να μου μιλήσει επειγόντως μαζί της για την κόρη της (Ρούλα). Έρχεται στο σπίτι μου και μου λέει αν έχω κάνει κάτι μαζί της και της λέω φυσικά και όχι τι είναι αυτά που λέτε;.

Μου λέει τα έχει γράψει όλα στο ημερολόγιο της, πως ήταν η πρώτη της φορά μαζί σου στο σπίτι σου και έχω δει και τα λουλούδια που της έστειλες με καρτούλα που έλεγε: «Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε, με αγάπη».

Το σοκ μου μεγάλο γιατί πλέον κατάλαβα πως εκείνος ο ενθουσιασμός, πλέον ήταν εμμονή και δεν ξέρω τι άλλο ψυχικό νόσημα μπορεί να θεωρηθεί. Το πρόβλημα είναι ότι προπονητής και γείτονες πίστευαν πως όντως είχα κάνει κάτι μαζί της και δεν μου μιλούσαν και όλοι με έδειχναν με αποτέλεσμα να αλλάξω γειτονιά! Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου. Από τότε είχε θέματα λοιπόν…»

 

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!