GOSSIP

Βαρύ πένθος για τον Τάκη Καραγκούνια - Πέθανε ο πατέρας του

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο...μισθοφόρος του φετινού Survivor, που αρχικά έκανε την είσοδό του στη Κόκκινη ομάδα, αλλά πλέον αγωνίζεται με τους Μπλε, σίγουρα είναι ένας παίκτης που και με τις επιδόσεις του, αλλά και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και τώρα μάθαμε πως ο ίδιος καλείται να βιώσει την απώλεια του  πατέρα του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το zappit.gr τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του μισθοφόρου σε ηλικία 78 ετών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pelop.gr, ο Γιώργος Καραγκούνιας απεβίωσε εντελώς ξαφνικά καθώς δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα. Η καρδιά του δεν άντεξε και ήδη θα πρέπει να έχει ενημερωθεί και ο Τάκης από την παραγωγή του Survivor.

O Γιώργος Καραγκούνιας ήταν συνταξιούχος του ΚΤΕΛ Αιγίου. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 12.00 από το ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίας Άννας Συνοικισμού Αιγίου.

Το zappit.gr αναφέρει πως αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις και στο Survivor, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα όλα είναι πλέον ανοιχτά για το μέλλον του μισθοφόρου στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!