GOSSIP

Η Kylie Jenner δύο μήνες μετά τη γέννα ποζάρει με πολύ σέξι outfit [εικόνες]

H Kylie Jenner, αν και παραμένει μια από τις βασίλισσες του Instagram έχοντας πλέον φτάσει τα 324 εκατομμύρια followers, για μήνες ήταν ακριβοθώρητη στα social media, αλλά τώρα μάλλον έχει κάνει comeback.

Αιτίες για την πολύμηνη απουσία της αλλά και για την... χαλαρή παρουσία της στα social media των τελευταίων εβδομάδων, στάθηκαν αρχικά το γεγονός πως ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της,  διάσημος ράπερ Travis Scott, ακόμα δέχεται πυρά για την τραγωδία που συνέβη στη συναυλία του Astroworld στο Χιούστον, το περασμένο φθινόπωρο, όπου είδαμε πολλούς θανάτους θεατών και στην πορεία η Kylie έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.


Η 24χρονη απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, στα τέλη Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχει αποκαλύψει το όνομα που θα του δώσει και σε αντίθεση με τα όσα είχε κάνει μετά τη γέννηση της κόρης της Stormi, η Kylie είναι γενικά πολύ φειδωλή με τις αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα.


Όμως τώρα κάτι άλλαξε και η Kylie μάλλον επέστρεψε δυναμικά στο Instagram.


Αρχικά ανέβασε πόζες της όπου φορά ένα μακρύ πανωφόρι και ψηλοτάκουνα μποτίνια.


Και τώρα την είδαμε να ποζάρει με ένα πολύ σέξι μαύρο φόρεμα, με σχίσιμο που αποκαλύπτει τα πόδια της και τις over the knee μπότες της και όλοι έμειναν άφωνοι με το πόσο σύντομα μπόρεσε να βρει ξανά τη σιλουέτα της μετά τη γέννα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!